Näkökeskus

Silmälasien valmistus vaatii ammattitaitoa ja vuorovaikutusta eri osapuolten välillä.

Optikon tai myyjän tulee ymmärtää asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä varmistaa, että valitut kehykset ja linssit vastaavat näihin mahdollisimman hyvin.  Me varaamme näöntarkastukseen ja asiakaspalveluun riittävästi aikaa, jotta sinä tulet kuulluksi. 

Lasien laatuun vaikuttavat myyjäliikkeen tekniset ratkaisut, yhteistyökumppaneiden käyttämä teknologia ja toimintamallit. Taataksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen, olemme valinneet pääyhteistyökumppaniksemme Zeiss Vision Caren. Zeiss on maailman johtava optiikan valmistaja, jonka innovatiivisten linssien taustalla on laaja tietämys optiikan eri aloilta. Zeissin kumppanina voimme luottaa siihen, että käytössämme on alan parasta teknologiaa niin myymälässä kuin linssien valmistusprosesseissakin.

Kouluttaudumme säännöllisesti ja uskomme omaan tekemiseemme, siksi annamme valmistamillemme silmälaseille tyytyväisyystakuun. Takuu on voimassa kaksi kuukautta ostohetkestä alkaen. Jos esimerkiksi koet, että lukualue on liian alhaalla tai kehykset painavat pahasti nenänvarteen, voit vaihtaa silmälasit uusiin.  Takuun aikana voidaan myös vaihtaa linssin suunnitteluparametreja.

Tervetuloa palvelevaan optikkoliikkeeseen.

Varaa aika optikolle